.nak nangis boleh tak? T__T

.sori.
.tak reti buat muka sedih.


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

.sedih sangat-sangat

.dah lah kena marah tadi
.terus tak ada mood

.handphone kena barred
.both number

.maxis and celcom

.nak bayar tak ada duit
.tsk~

.nak shopping tak ada duit
.semua sebab duit

.siapa-siapa banyak duit,
.derma lah kat saya
.saya ni orang susah

.nak bagi anak-anak makan lagi
.kesian dieorang dah 2hari tak makan nasik
.asyik makan batu dengan pasir je


.bos nak bagi gaji tadi tapi tak sempat g bank
.dia cakap esok atau nextweek :'(

.gaji cikgu pun tak dapat lagi
.dah papa kedana ni

.malas nak minta duit kat parents
.asyik minta dieorang je

.dah lah tengah pening
.kerja banyak~
*loooooooooooonggggg sigh*

.nak nangis boleh takkkk???
.tak kira, nak nangis jugak!
T__T


.oh duit
.turunlah kau dari langit~



.hmm sebenarnya, saya rindu dia.
.itu je
.tsk~ T_T