.a milion thanks! ^^

.scroll down to view.
.click to enlarge.
.hikss~
.a lil bit shaking lah gambar neh

.kelmarin *rabu* saya order baju ni .dekat blogshop ni .tapi sebab saya transfer duit lepas pukul 12 tengahari, so owner blogshop tu tak dapat pos hari yang sama .jadi, beliau pos semalam dan hari ni saya dah dapat! .hoye! .hoye! .terus cuba try test baju ni dengan chacha~

.hee saya sangat suka baju ni .sebab saya ni dah la jarang keluar rumah .kalau nak shopping-shopping, kena tunggu mama and abah free .so, kalau nak cepat, online shopping ler~ .hoho .banyak baju cantik-cantik kat blogshop tu .sesuai untuk muslim chic :) .err untuk non-muslim pun boleh jugak shopping kat situ

.anyway, thanks again to
.kak sue from eight designs boutique! ^^

.sayang lebih lah! ;)

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

.saya tengah tunggu parcel dari kak eila sebab
.order 5 bungkus pekasam untuk mama hari tu.
.dan tengah tunggu parcel dari boyfee tercinta.
.can't wait! ;p