.kena marah lagi T__T

.hikss~
.korang kena entry hangit! ^^

.mana ada kena marah lagik
.saya mahu cerita pasal baju raya laaa~

.semalam time keluar dengan along, adik dan chacha, along belikan saya baju raya sehelai .rm60 .murah-murah je .lagipun orang belanja .saya mana mampu nak beli sendiri .gaji pun tak dapat-dapat T__T .baju kurung pahang kot .err ntah laa .hentam je lah .huhuk~ .time pilih-pilih tu, saya dah rambang mata .susah lah kalau keluar mama tak ikut .kalau mama ikut, mama leh pilihkan .last-last jumpa gak baju kurung tu .warna biru ^^ .err ok lah~ .tak ada lah cantik sangat .tapi saya suka sebab dia corak abstrak dan kain dia jarang tak panas .hikss~


.tadi baru try baju tu kat rumah .padahal dah beli dari semalam .bila pakai, mak aii.. labuh nya baju ni T__T .kain dia pun kena lipat 3x ye tuan-tuan dan puan-puan .tsk~ .sedih ouh! .baju ni size XS kot .baju ni yang besar atau saya yang kecik .tsk~ .tapi nasib baik cutting dia ok .tak besar sangat pun cuma dia labuh je .cuma kain dia je besar kat pinggang dan labuh .benci lah kalau beli baju dah siap ni .mesti size ntah hape-hape .tahun ni mama cakap, semua beli baju dah siap .tak yah tempah-tempah .lagipun tailor yang selalu mama hantar baju kiteorang tuh dah nak deliver 1st baby dia .so takut tiba-tiba terberanak, baju tak siap! .hoho~

.hari tu dah beli juga kebaya .mama belikan .kebaya tanpa kain saja dah rm135 .rujuk entry neh .kebaya tu pun agar besar walaupun size XS .dah hantar alter tapi tak tahu lah dah siap ke belum T__T .tsk~ .sedihnya raya tahun ni .memang lah agak hebat gak preparation .rumah baru renovate, perabut baru, kereta baru .tapi kalau baju raya tak ada, tak ada maknanyaaaaa........... T_T

.ermm tiba-tiba rasa nak beli baju kurung hijau muda
*sigh*