.im back! *teehehehehe*

.sila jangan lempang saya laju-laju
.saya kembali kerana 1 sebab

.duit!

.hahaha~

.saya memang mata duitan

MyEm0.Com

.err oke~
.mahu share story
.pagi tadi saya buka lah account nuffnang saya
.saya terkejut!
.heee~

.tiba-tiba tengok dekat earnings money tu dah
.rm 75.55!

.hari tu last saya check ada dalam rm43 je
.so memang terkejut lah!
.saya start letak nuffnang bulan march hari tu
.huu memang happy bangat lah~

MyEm0.Com

.saya tahu, rm75 tu kecil saja
.tapi sangat happy sebab dengan merapu
.di blog saja boleh dapat duit sebanyak tu
.siapa nak bagi kan?

.so tadi saya dah cash out kan
.dalam 30 hari lagi, nuffnang akan bagi cheque
.tapi saya akan dapat rm74 saja sebab
.pihak nuffnang akan deduct rm1 untuk transaction fee

.click to enlarge.


.so, semangat untuk saya blogging telah kembali
.terima kasih nuffnang!

MyEm0.Com

.hahahahaha~
.sila jangan lempang saya ye!

.lariiiiiiiiiiiii~
.ada orang kejar!

MyEm0.Com