.tutorial #3 - tajuk yang berjuget-juget dangdut huhu~

.salam kawan-kawan

.hari ini saya nak ajar cara buat tajuk blog kita ni bergerak-gerak
.macam dekat blog saya ni
Welcome to the colours of INTANURULFATEHA
.tutorial ni cik nana yang request
.kalau tak faham, sila tinggal comment ek ;)

1) firstly korang buka Layout then klik tab Edit HTML. cari code yang dalam box bawah ni dekat bahagian atas.




2) then copy code di bawah dan paste di bawah code yang dekat step 1 tu.



3) then ayat "Welcome to the colours of INTANURULFATEHA" tu korang tukar dengan ayat korang sendiri

4) klik Save Template. then siap! :) korang boleh la view blog korang tu~ goodluck!

*untuk memudahkan pencarian, tekan CTRL+F dan copy paste code di bawah*
*untuk select code, tekan CTRL+A*
*untuk copy code, tekan CTRL+C*

*untuk paste code, tekan CTRL+V*
*sorry sebab saya disabled right click* ^^
right click ^^