.thanks a lot to the sex predator~

.tadi buka saja blog,
.saya terperasan satu benda
.dekat shoutmix saya

.click to enlarge.


.mangkuk punya orang
.bulan puasa pun nak macam tu
.i know "guest" is malay
.no manners betul~

.mak bapak tak ajar ke?

.pity you~

.boleh saja nak delete benda-benda
.yang tak sepatutnya di shoutmix tu
.tapi ntah lah~
.malas pula huhuhu

.before this, saya pernah kena tegur
.sebab saya seorang cikgu dan tidak bertudung
.itu saya boleh terima
.sebab teguran dia memang membina
.saya pun tak lah melatah dengan teguran dia
.saya akui, memang saya salah
.thanks kepada "pengkritik"
.di sebabkan saya memang freehair,
.so it takes time untuk saya 100% bertudung
.so buat masa sekarang,
saya hanya bertudung apabila pergi mengajar

.dan ada sekali tuh, ada orang YM saya
.bulan lepas, 23 july 2009
.tapi saya still simpan lagi
.apa yang saya YM dengan dia sebagai bukti

.click to enlarge.


.sori la ek
.tak berminat untuk YM dengan
.makhluk gila macam tu
.merepek saja

.hairi cakap, mungkin orang tu just cuba nasib
.mana tau saya melayan
.oh tidak~
.saya bukan perempuan macam tu
.anda tidak bernasib baik
.sila cuba dengan perempuan lain ye
.hahahaha~

.tapi apa-apa pun,
.thanks la sebab buat macam ni dekat saya
.what goes around, comes around
.tuhan tu maha adil

.ni lah di namakan sex predator
.yang case 1 tu, tak berani letak nama dan link
yang case 2 tu, boleh saja saya buat report
.track ID dia
.sekarang ni semua dah canggih
.boleh hack apa saja

.tapi tak apa
.saya kan baik <--statement perasan huhu
.malas mahu besar-besarkan cerita
.kalau lepas ni, orang-orang berkenaan ni buat lagi
.tunggu saja la nasib korang

.saya tak reti nak marah-marah
.tapi ingatlah~
.buat baik di balas baik
.buat jahat?
.lu pikir lah sendiri~~

*nabil, apsal kau ambil irma, tapi tak ambil aku? cis!*