.selamat bersekolah! :) *mesti seronok dapat ramai kawan nanti!*

.scheduled post.

.helo kawan-kawan

.bertemu kembali dalam segmen
.mari berblog bersama cik intan yang comel
.teacher intan yang comel

.lama tak buat entry pasal chacha
.so di petang yang berbahagia ini
.saya mahu cerita pasal
.chacha yang bersemangat mahu bersekolah

.sila lihat bukti-bukti di bawah

.chacha comel kan ngah?

.tengah baca buku

.khusyuk gila!

.angah yang comel
.dan chacha yang kacak

.comel tak saya?

.chacha nak ambil buku dia
.dekat seat belakang
.tapi tak ada

.rupanya ada kat seat depan
.huhuhu~

.hee dah jumpa~
.laju je dia jalan
.buku ana muslim tuuuuu ;p

.tak pandang kiri kanan
.terus jeeee~

.terus masuk rumah
.suruh pandang camera pun tak mahu
.semangat mahu baca dan tulis-tulis


.since saya dah start mengajar isnin ni
.mama kena hantar chacha ke taska
.sebab tak ada orang nak jaga dia

.chacha pun semakin bijak menulis
.tapi macam biasa lah,
.tak paham apa yang dia tulis
.huhuhu~

.bagus lah dia dah masuk taska
.at least dia boleh belajar ABC dan 123
.kalau dia duduk rumah pun,
.dia belajar dari astro playhouse
.dia pandai cakap pun, tengok dari tv

.hee budak-budak zaman sekarang kan?
.moden sungguh!

.chacha sayang~
.semoga berseronok di taska
.bersama kawan-kawan baru!
.good luck!

.sekian~