.saya terkesima! *eh macam geli pula tajuk entry macam ni hehe*

.hai kawan-kawan~

.kelas hari ni start pukul 10.30 am .dari pagi tu saya prepare lesson plan .so lepas settle saya turun la ke kantin .around 9.20 am .saya makan nasi hujan panas .tatahu la mengapa nasi tu nama macam tu .hujan panas tu warna warni ke? .musykil betul .oke kita layan nasi tu oke! ;p

.sila scroll gambar di bawah.

.sedap woo nasi neh!

.saya order teh o ais
.tapi dia bagi teh o ais limau
.uwaaa masam! :(

.saya settle makan around 10.15 am .then nak balik bilik guru .tapi stuck kat satu taman ni .huu pada saya, ianya cantik sangat~ .sangat-sangat suka tengok lukisan mural kat taman tu .saya terkesima seketika huhu .very colourful .then saya lepak la dengan students saya .tengok dia buat homework yang tak siap huhu~

.sila scroll gambar di bawah.

.ni lorong anti dadah
.lorong ni menghala ke kantin
*lorong keinsafan*

.tangga tu menghala ke kantin

.karya students

.mural tentang rokok

.air terjun buatan

.taman cendawan

.kat sini ada kerusi & meja
.untuk lepak-lepak study

.dekat tengah-tengah tu
.ada tangki najis ;p

.haruslah enterprame sekejap
.teacher intan yang comel ;p

.then bila loceng bunyi pukul10.30, saya pun terus la masuk kelas 4 ST .mereka baru lepak waktu PJ so semua panas .nasib baik la saya cikgu yang baik .saya cakap, semua students masuk bilik media .bilik tu ada aircond~ huu i like! :) .baru la semangat sikit mahu mengajar ;p *alasan saja ni*

.sila scroll gambar di bawah.

.saya ajar english literature
.short stories
*looking for a rain god*

.tengah fahamkan tulisan saya
.yang buruk
cantik di white board ;p

.ni kelas 4ST
.budak-budak oke~
.tak nakal sangat

.siap duduk kat lantai lagi! ;p

.the great
cute teacher ;p
.time ni dieorang semua dah keluar
.dari bilik media huhu
.segan nak posing bagai bila ramai orang ;p
.tinggal 2 ketul budak tengah salin notes
.dera dieorang suruh snap picca saya ;p

.heee cumel kan? ;p
.suka pula pakai tudung syria
.yang saya beli dengan cik zira neh

.hee itu saja mahu update .penat lah~ .saya mahu tidur .esok kelas full .so hari ni kena topup tidur siap-siap ;p

.sekian~
daa!