.saya sudah ke klinik pagi tadi *tahniah cik puan, sudah 3 bulan*

.salam kawan-kawan~

.tajuk atas tu tak ada kena mengena ek!
.heee~

.memang betul saya sudah ke klinik
.dan betul sudah 3 bulan usia kandungan
.perhubungan saya dan bf tercinta
.hehehe~

.pagi tadi, bila saya bangun pagi .kepala tersangat la berat .actually dari malam tadi .kepala saya dah sakit .telan 4biji panadol, still sama .then pagi tadi terus call bf tercinta .dia cakap, tak payah pergi sekolah .suruh saya MC saja .tapi saya degil .mahu ke sekolah juga .konon-konon mahu kuatkan semangat .malas mahu layan sakit tu

.sampai sekolah, kepala still berat .saya tahan je .memang nak nangis rasanya .mengadu dengan kak suriyani dan kak maisarah, dieorang cakap, kenapa datang sekolah kalau tak larat? .saya cakap, ingat pening sikit saja :( .then saya pergi kantin, tapi tak lalu nak makan .just minum teh o ais .lepas tu bila dah tak larat sangat, saya call mama .saya cakap nak balik .time call tu memang dah nangis dah .serius shit sakit kepala :(

.mama datang dalam pukul 10 am .terus pergi klinik .settle ambil ubat semua, saya pergi sekolah semula .ingat nak terus balik je .tapi mama cakap, kesian kat budak-budak .lagipun dah half day .10.30pagi saya kena jaga exam .so makan ubat siap-siap .lepas makan ubat, a lil bit sleepy .sebab ubat tu memang buat orang mengantuk

.habis sekolah dalam pukul 2.30 pm .saya terus balik rumah .makan nasi then makan ubat .terus pengsan .bangun pukul 6.30 pm .then bila bangun, kepala tak sakit sangat .tapi still pening laa .saya tak tahu lah kenapa jadi macam ni .saya tak demam .batuk pun dah kurang .cuma sakit kepala ni je .hmm saya ada migrain ke? .selama ni, tak pernah ada pun .tapi rambut pun gugur banyak sangat .hmmm~

.doakan saya sihat kembali
.ye kawan-kawan!

.aminnnn~

.dekat bawah ni ada beberapa pictures .sempat saya snap walaupun tengah sakit .hehehe~ .sakit memang sakit tapi kalau dah camera maniac, tetap camera maniac oke! .hahahaha~

.scroll down.


.budak kecik ni ikut
.time pergi klinik tadi

.1st time pergi klinik ouh!
.sebab selama ni, mama bawa balik ubat
.saya baru buat kad hehe

.dapat panadol
.padahal dah telan banyak dah semalam
.tak ada apa-apa kesan pun :(

.dapat ubat batuk juga

.dan ubat pening
.ubat ni boleh sebab kan mengantuk

.dalam pening-pening pun,
.saya kena jaga budak test
.nasib baik dieorang tak bising

.paper english
.semua pakat tidur sebab tak tahu buat

.bila tengok dieorang tidur,
.rasa macam nak tidur juga! hehe~
.dah tak larat nak kejut seorang-seorang

.lepas jaga budak test, saya lapa
.makan roti dan minum soya je :(

.tsk~
.sakit kepala :(
.time ni kat bilik guru

.betul lah!
.ingat tipu-tipu ke? :(
.tolong lah percaya! heee

.itu saja mahu update!
.doakan saya cepat sembuh ye!
.nanyte~