.im a temporary teacher :)

.helo kawan-kawan~

.mahu update sikit saja
.tak boleh tidur pula malam ni
*sigh*

.elaun translator dah dapat
.offer jadi guru sementara
.tu pun saya dapat

.tadi kerani datang ruma,
.dia yang inform

.alhamdulillah~
.syukur sangat-sangat

.so isnin ni saya kena standby
.huu happy nya!

MyEm0.Com

.petang tadi saya keluar dengan along
.dia mahu beli barang-barang sikit
.saya pun mahu beli segala bagai pen
.pen saya
si pendek chacha dah ambil
.sekali dengan pencil case dia ambil
.kira dah hak milik kekal dia lah tu

*si pendek*

.so saya beli pen, pembaris, gam
.liquid paper, pemadam n writing pad
.saya pun tak tahu kenapa saya
.beli writing pad huhu~
.total dah rm32

.saya pun pelik kenapa mahal sangat
.maybe sebab semua brand pilot kot
.along ada pencil case yang belum guna
.so dia nak bagi saya
.saving sikit dekat situ
.yay!~

.so this monday, im gonna be a teacher back
.wish me luck ek kawan-kawan

.nervous sebenarnya kena ajar english
.kena ajar form4 atau form5 pula tu
.dah lah english terabur
.pening-pening :(
*sigh sigh sigh*

.kalau lah wonderpets tu wujud kan bagus
.huhuhu~