.saya ada sakit luekimia ke??? *oh tidak!*

.sila scroll gambar di bawah

.rambutku dari tepi huhu~

.dari belakang

.hee perasan model sekejap ;p

.heee cantik tak kawan-kawan?
^.^

.saya suka rambut saya!
.walaupun tak macam model
.dalam iklan syampu kat tv tu
.huhuhuhu~

.sekarang ni rambut saya
.dah nak sampai pinggang~
.yay! yay!

.tapi di sebabkan saya layer,
.so dari depan tak nampak panjang
.just nampak dari belakang saja

.tapi sekarang ni rambut saya selalu gugur
.mungkin sebab syampu yang saya guna

.saya guna syampu
.
dove straight and silky
.sebab syampu tu wangi~
.heee suka sangat-sangat bau dia!

.saya pun guna
.moiturizer n leave on hair lotion

.tapi yang tak bestnye
.mesti rambut saya gugur
.dengan banyaknya bila sikat!
.bila mandi pun same
T.T

.ouh tatahu la apa solution
.saya memang kerap syampu rambut
.sebab kalau tak syampu, nanti pening
.sehari sekali saya syampu

.dulu pernah juga pakai syampu lain
.macam clear, rejoice, sunsilk
.tapi rambut jadi kasar
.tapi tak gugur pula rambut saya

.tsk
=.="
.tak mampu la kalau
.asyik nk pergi salon rambut
.dan buat treatment saja

.ouh sedihnya
.saya rasa saya tak ada sakit luekimia
.tapi kenapa rambut saya selalu gugur???

.haa saya dah tahu!


.err mungkin kah sebab bf saya
.dah lama x belai-belai rambut saya kot!
.opppss~ ;p