.preparation for hari raya *huhuhu~*

.over betul kan?
.puasa pun baru start esok
.huehuehue~

.petang tadi ikut mama pergi beli set meja makan .huuu~ .then saya pun beli present untuk bf tercinta sekali :) .penat lah mahu type .layan gambar saja ek!

.scroll down.

.si comel :)

.dengan gf yeop, eza~

.the perabut jati's model ;p

.me and my mama

.set meja makan yang mama beli
.rm4500 dapat rm3800
.gila hebat mama tawar harga! :D

.oke~

.sekarang sesi gediks di meja makan baru
.huehuehue!

.scroll down.

.huuu~
.macam mana mahu senyum ek?

.heee~
.macam ni ker?

.atau macam ni?
.hiii~

.ha oke oke~
.saya senyum betul-betul ek
.comel tak? ;p

.ini pun comel kan?
.heee oke cukup lah tu intan ;p

.ini sesi mereka menggedik pula

.scroll down.

.ini eza

.ini mama

.ini chacha

.beliau tak mahu saya
.snap pic beliau
.cheh! bajet hot sangat la tuh!

.ini yeop dan pasangan
.tak sabar-sabar mahu bersanding
.huhuhuhu~

.candid!

.candid juga~

.lepas settle hal perabut,
.kami pergi kedai cat
.mahu beli cat

.hari tu rumah sudah renovate
.tapi belum siap cat

.scroll down.

.pergi colourland

.chacha lagi

.3 tin dah rm250

.lepas settle hal cat,
.perut sudah lapar
.mama ajak makan dekat busstand

.scroll down.

.chacha merajuk

.muka mengada gila!

.buat-buat pandang tepi kunun

.buat mulut angelina jolie ;p

.hee buat muka kesian la pula!

.hahaha~
.kan dah nangis!

.saya minum laici kang

.huuu sedap otak-otak ni!

.chacha haus gila

.comel seperti angah beliau

.hemmm sedap betul!

.tutup-tutup mata pula~

.huu sedappppp

.kening kerut siut ;p

.saya makan mee bandung!
.sedap tapi banyak sangat
.tak abis pun heee~

.jemput makan kawan-kawan~

.lepas siap makan,
.saya pergi beli present
.untuk bf tercinta~

.hee suka sangat-sangat dekat present tu
.rasa tak mahu bagi pula pada dia
.hahahaha~

.present dia rahsia
.saya akan buat entry nanti ek
.huhuhu~

.selamat bersahur dan berpuasa kawan-kawan
.kepada yang kena kuarantin seperti saya,
.sabar saja ya
.seminggu saja ;p

.itu saja mahu update
.selamat malam!
.sekian~