.please respect other people's good judgment and avoid arguments~ ;)

.ouh saya tak faham
.apa masalah dia pun saya tak faham

.saya memang confirm tak ada
.buat hal dengan dia
.kenal dia pun tak

.tiba-tiba add saya kat fb
.ingat kawan saya, so accept saja lah

.then bila saya buat status macam tu kat wall,
tiba-tiba nak cakap "W T F"

.kalau tak silap saya, "W T F" stand for what the fu**
.atau ada maksud lain?
.dan saya salah faham?

.saya tak biasa maki-maki orang ni
.huhuhu~

.so kesimpulannya,
.salah ke kalau saya nak delete dia
.dari friendlist fb saya?

.ini fb saya kot
.so suka hati saya lah~

.am i childish?

.so kepada kroni-kroni "love cinta",
."SORRY" SEBAB DELETE KAU JUGA~

.kroni kau cakap, nak bagi aku 2nd chance??
.NEVER.

*AKU TAK KISAH KALAU TAK ADA "KAWAN" MACAM KAU*