.my first time~ *heee ;p*

.helo kawan-kawan
.hari ini segmen mari berblog bersama
.cik intan yang comel

.kali ini, kita bersiaran
.dari bilik guru sekolah ;p

.sangat heaven bila ada wifi di sekolah
.so kalau tak busy, boleh la layan blog

.hari ni saya mahu update pasal semalam

.semalam saya pergi ke batu pahat
.dengan mama, abah dan chacha

.tujuan utama adalah
.mama nak shopping barang rumah
.so saya minta la beli baju raya sekali
.tahun ni saya beli baju yang dah siap saja
.baju kebaya labuh
.rm125 selepas diskaun 10%
.harga sebenar rm135

.tapi yang tak bestnya,
.terpaksa beli kain lain
.sebab kebaya ni di jual tanpa kain
.huhuhu~

.so semalam juga, kami ke nagoya
.nak beli kain satin biru
.untuk buat kain kebaya neh
.murah saja
.2 meter for rm14 ;p

.mari kila layan gambar pula
.macam biasa, sila scroll~

.snap sebelum ke BP

.posing jap sementara tunggu mama
.bayar kebaya kuuu~

.the model hehe
.the blue kebaya~

.hee ok lah~
.ada kelas nak kena masuk ni
.will update this blog later

.sekian~