.iPhone 3GS utk di menangi?? *cuba je.. mana tahu menang! :)*

.hai kawan-kawan~

.kita bersiaran lagi
.tapi ini bukan konsert AF mahu
.bersiaran langsung bagai ya~
.hikhik

.ok hari ni mahu bagi kamu semua peluang
.memenangi hadiah
.jeng jeng jeng~

.the grand prize
.Apple iPhone 3GS (worth RM2500) x 2 winners!


.and also the consolation prize

.Western Digital My Passport Essential 320GB x 10 winner~


.sangat-sangat lumayan oke!
.they will pick the winners randomly
.so tak rugi mencuba
.kan kan kan?
.mana lah tahu sangkut ke~
.heee~

.so korang boleh letak saya sebagai referrer
intanurulfateha@gmail.com

.so kepada siapa-siapa yang berminat,
.sila isi form di SINI

.so good luck untuk kamu semua! ^.^

--------------------------------------------------

.oke kita beralih ke laporan
.
pengetua cikgu sekolah untuk hari ini
.hehehe~

.balik rumah tadi around 3.30 pm
.sebab ada meeting
immersion pukul 2.30 pm
*semalam typing error, emerssion*

.rupanya meeting tu pasal mentor dan menti
.saya = menti
.cikgu senior = mentor
.so dalam next week,
.saya akan di observe oleh mentor saya
.cik puvern
*an indian english teacher*

.fuhh sangat nervous oke!
.apa lah yang saya nak merapu
.dalam kelas nanti :D

.ouh ya!
.hari ini saya sempat curi-curi
.snap picca student saya
.kelas 5 Sains

.sangat-sangat busy hari ini sampai terlupa
.mahu snap pic sendiri!
.itu satu keajaiban bukan?
.teacher intan sudah berubah!
.miyahahahaha~ :))

.meja saya yang semak
.yang buku log pinky tu buku lesson plan saya

.tengah baca novel the pearl

.khusyuk kan?
.hee kelas 5 Sains la katakan

.students saya yang skema :D

.sekian untuk hari ini
.tata~