.confused!

.hai kawan-kawan~

.sepatutnya saya kena pergi sekolah hari ni
.tapi saya macam confused

MyEm0.Com

.sabtu lepas kerani tu datang rumah
.suruh saya standby
.tapi saya tak faham
.standby tu kena datang atau tak

.lepas tu semalam ingat nak call dia
.num hp pula tak ada

.yang ada, cuma num hp cikgu zainuddin
.guru penolong kanan 1 tu
.sebab dia yang offer saya
.tapi dah lewat malam sangat
.segan mahu call

.pagi-pagi tadi, kawan saya sms
.dia cikgu dekat sekolah tu juga
.dia tanya datang ke tak?
.tapi saya tidur lagi
.huhuhu~

MyEm0.Com

.dalam pukul8 saya reply
.saya cakap, abg zaham *kerani*
.tu suruh standby je
.then kawan saya tuh cakap,
.standby tu suruh datang la ngok!

.lagipun cikgu yang saya kena ganti tu
.memang dah start cuti
.tapi saya tak mahu datang
.segan kot~
.lagipun dah lewat sangat
.nak mandi lagi,
.nak siap-siap lagi
.pakai tudung saja dah sejam

.kalau main pergi je,
.takut kena halau pula!

MyEm0.Com

.still nak tunggu abg zaham call saya
.sebab dia ada num hp saya

.so saya assume esok saja lah
.heee still cuak kena ajar english form4
.rasa macam tak mahu kerja pun ada!
.uwaaa~

MyEm0.Com

.eh tapi confused lah
.kena datang ke tak sebenarnya?
.jangan kena pecat sudah!
.hahaha~


MyEm0.Com