.the beginning *credit to cik zira*

.scheduled post.

.helo kawan-kawan~

.saya online shopping lagi .kali ni bershopping dengan cik zira yang merah .saya beli tudung syria .bayar semalam, dapat hari ini .credit to pos ekspres .memang di jamin sampai esok! :) .dulu penah beli tudung gak .tapi beli shawl dari dya aien .sila lihat sini untuk entry shawl itu

.err walaupun saya freehair, saya memang suka beli tudung .mana lah tau, satu hari nanti saya 100% pakai tudung kan kan? ;) .ni lah di namakan "the beginning" .hehehe~ .saya suka tudung syria sebab senang nak pakai .tak payah nak lilit-lilit bagai .huu sangat remeh .tapi jealous tengok orang pakai tudung cantik-cantik .tapi saya pakai selekeh huhu

.thanks cik zira! :)

.tudung dan anak tudung

.sebelum ;p

.selepas
.tak sabar-sabar mahu try ;)
.anak tudung kaler dark maroon

.heee anak tudung kaler pink
.magik kan boleh tukar-tukar
.hehehe~
.suka! suka!

.heee perasan comel kejap ;p
.rase macam mau tumbuk diri sendiri!

.mungkin time entry ni di publish, saya sudah berada di melaka .mama ajak pergi ke kebun pak utih .mahu ambil buah dukong .dukong tu adik beradik duku dan langsat .kuikuikui~ gambar di atas di ambil sebelum gerak ke melaka .tapi tang tudung tu, tak confirm lagi hehehe~ ;D

.ha untuk makluman semua, saya
belum jadi cikgu lagi .sebab cikgu yang bakal saya ganti tu belum cuti bersalin lagi .beliau masih mengajar .so kena tunggu saja lah sampai cikgu tu betul-betul cuti .sabtu lepas dia dah masuk wad, tapi dah keluar balik sebab baby tuh tak keluar-keluar .huhuhu~ .kerani tu jumpa mama tadi .heee nasib baik saya tak pergi sekolah semalam .kalau tak, malu saja hahahaha~ .so standby saja lah huhu .dan terus membuat translation sampai muntah hehe~

.dan jawapan kepada teki tekuk di entry yang lepas adalah CREW~ .yay! tahniah kepada pemenang .ehh ade contest ke? .tak ada ye .sila bagi hadiah kepada diri masing-masing kepada yang rasa jawab betul tu .hehehe~ sebabnya alasan crew tu sangat-sangat tak logik .dia cakap dia tengah betulkan bendera .nak betulkan apa nya? kan bendera jepun tu tengah-tengah dia bulat .pusing macam mana pun tetap sama! .heee~ ;p

*eh da lama tak buat entry warna-warni kan?*

.sekian
.tata!