.proud to be me *intan nurulfateha binti baharom*

.scheduled post.

"kalau kita menjangkakan kita
disayangi kerana kekurangan kita,

tapi kenapa kita menolak untuk menerima
dan mencintai kekurangan orang lain?"

.ayat di atas saya copy dari blog anuar kamarudin
.actually ayat tu dari arwah yasmin ahmad
.pengarah yang sangat-sangat saya kagumi

.bila saya mendalami betul-betul ayat tu
.saya sangat-sangat sedih

.terasa diri ini betul-betul kurang
.betul-betul kerdil di sisi kamu semua

.ya betul~
.semua orang ada kekurangan dan kelebihan

.bila dengar lagu "aku mau" dari once
.saya menangis

"aku mau mendampingi dirimu,
aku mau cintai kekuranganmu..
selalu bersedia bahagiakanmu..
apa pun terjadi, ku janjikan aku ada"

.teringat pada seorang kawan bila dengar lagu ni
.hmm~

.sedih
.calm down intan
.please stop crying babe

.saya malas nak fikir sebenarnya pasal hal ni
.sebab nanti saya mesti nangis
.saya sangat lemah kan?
.mudah sangat tersentuh dan menangis

.tapi saya tetap diri saya
.bila fikir hal itu, hal ini
.semua bercampur-campur
.benda kecil, jadi besar

.dengar lagu sedih sikit nangis
.baca ayat sedih sikit nangis
*sigh*

.tapi saya bangga sebab saya ada ramai kawan
.saya ada family, ada sang pencinta,
.ada besties, ada kawan-kawan
.ada kamu semua yang selalu sayang saya

.dan saya bangga menjadi
.intan nurulfateha binti baharom

.saya tak pernah menyesal
.terima kasih tuhan kerana anugerah ini


.... jiwa kacau ...