posto posto~ *tapi posmen tadi tak Nsem laaa*

.cantik tak?
.cantik tak?
.hahahaha

.saya tahu saya tak cantik
.huuu saya sedar

.tapi
.cantik kan tudung yang saya pakai ni?
.heee~

.saya kalau pakai tudung memang out sikit
.ni pun main selit-selit dan lilit-lilit
.tak pakai brooch pun huhu

.hari ni nak cerita
.saya dapat parcel
.satu dari dya aien
.satu lagi dari kak eila

.parcel dya aien dapat sabtu lepas
.dari kak eila pula dapat tengahari tadi

.saya beli shawl dari dya aien
.saja gedik-gedik
.mana tahu satu hari nanti
.saya betul-betul mahu berubah
.ye tak?

.lebih bagus berubah
.dari freehair ke bertudung
.dari yang sah-sah bertudung,
.tiba-tiba nak tayang-tayang rambut
.apa kes?


.shawl hitam+pink pepelicious

.dari dya aien
.terima kasih sayang~

.yang atas ni pula,
.saya beli ikan pekasam dari kak eila
.siap ada surat cinta dari kak eila lagi!
.hee tak sabar nak makan lunch nanti!
.saya terasa mahu makan, beli lah dari beliau!
.mesti tak menyesal!

.itu sahaja mahu update~
.till the next entry
.daaa duu~ :)

----------------------------------------------------

...
UPDATE ...

.ikan pekasam dah goreng tadi
.untuk dinner
.huhuhu sodapppp :D
.sila-sila beli
.tak masin sangat
.so memang sesuai untuk
.di makan seisi keluarga
~