.oh tag #17

Tagged by Cik Geli-geli @ Kak Nowa

kak nowa tag saya .saya suka masuk blog kak nowa ni .dia tak plastik .dia tulis ikut suka hati dia, tapi kena tunggu suami dia release content tu, baru boleh publish entry dia .huhu~ .lama tak buat tag-tag ni .ada orang tag tapi tak ingat .kira halal je lah! .hehehe~

1. Nak tau sangat nama singkatan korang,
umo dan dok mana....???
.nama singkatan intan, pateha, noy, angah
.umur 17 tahun 23 tahun
.muar johor

2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih???
biasa kol berapa?? lama tak?
.haruslah setiap hari
.im blog addict huhu
.memang lama tapi kalau bosan,
.surfing redtube fb, fs, ms n tagged

3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???
.check komen dulu kalau ada
.lepas tu, baru buat entry baru
.itu pun kalau ada idea huhu

4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...
korang telah abaikan sesuatu....?
.translation!
.sangat-sangat malas~
.hahaha!

5. Macamana cara korang masak maggie ek
.rendam dalam air panas sudeyy.. huhu
.kalau masak dalam periuk tu, letak sayur+telur
.tapi tu biasa mama yang buat, saya makan je
.huhuhu~

6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....
penah tak hubby korang baca blog korang????
.hubby??
.heee haruslah dia tahu~
.dan dia pembaca yang setia
.eventhough dia tak komen
.tapi kalau content tu over sangat,
.mesti lah dia marah
.kena tahan lah dia
membebel nasihat
.sama je dengan hubby kak nowa huhu
*hubby = b = boyfriend, harap maklum*

aku kasi tag ini kepada :
.b ku sayang
.my kazen - cik natty
.anak gemilang - zahora
.chacha fasya
.dya aien
.kak afzan
.ika

.sila buat ya kawan-kawan
.jangan malas huhuhu

.sekian~