.aksi terlampau *untuk tontonan 18 tahun keatas*

.scheduled post.

MyEm0.Com

.tengok la muka si samseng ni
.malam-malam pun mahu pakai spec

.kamu semua tahu tak
.betapa besarnya pengaruh
.beliau dalam ruma saya ini?
*rasa mahu lempang laju-laju je muka beliau*

.jom kita sama-sama siasat
.dan saya akan tunjukkan bukti
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.see?
.mama pun terpengaruh

.abah pun sama
.tapi saya cencored sikit
.hahaha xD

.along pun terjebak

.adik pun sama
.pehh..dah macam mak nyah saya tengok
.huhuhuhuhu :D

.dan haruslah ada gambar saya~
.hahahahaha

MyEm0.Com
.cuma gambar yeop saja tak ada
.sebab dia dekat campus UMT

.gulp!
.tiba-tiba rindu pakwe saya
.mohd hairi bin hassan
ouh, rindu~

MyEm0.Com


.sekian~

----------------------------------------------------

p/s:
.sceduled post lagi
.sebab tengah tak busy
.kang kalau tengah banyak kerja,
.tak sempat post entry
.banyak english articles kena translate ke BM

MyEm0.Com

.uwaaaaaaa help! help!