.uitm tetap di hatiku :D


.ptg tadik mama bg aku surat dr uitm .fuhh suspen je .aku ingat surat konvo or surat tawaran dgree *hahaha prasan* .tp rupenye surat dr pak guard uitm tersayang .surat saman tertunggak! .mmg btul2 hampehh :D .ektuali aku mmg tau aku ade saman kesalahan lalulintas .tp tahun 2007 .so aku malas nk bayar sbb dlm satu surat saman tu, aku kene 4 kesalahan yg almost same kesalahannye ~

1 .meletak di luar petak/petak kuning
2 .meletak di tempat larangan
3 .meletak di tempat kosongkan
4 .menghalang laluan


.kt atas neh pic kertas saman yg pak guard bg aku 2tahun lepas .aku still simpan tau .cermat x? .muahahaha wlupun cam da buruk gile kertas saman neh :D .korang tau x, stiap 1 kesalahan, kene bayar rm25 n aku ade 4 kesalahan so total rm100! .haha mesti la aku tanak bayar tym aku kene saman tuh .aku KIV je .lgpon kwn2 aku sume buat bodo .tym tu aku bwk skuter vs125r .aku rse aku x salah pun tp pak guard tu yg nk cri duet lebey *jahat x aku pk cmni* .korang bayangkan la, department aku tgh renovate bangunan pastu mmg x de parking kt ctu .so kiteorg *aku n d geng* g la parkink kt tepi2 bangunan .tp x de la menghalang lalulintas .bole je org jalan kt ctu .eii gwamm tul laaa~

.pak guard neh mmg hampeh laa .bukan nk consider .lepas aku kene saman tuh, aku terus kol abah .abah aku pown mule la nk gune kuasa die sbg polis .siap nk pegi saman pak guard tuh balik .hahaha ,n mule la abah aku ckp x de dlm akta pown pak guard tuh bole saman .adusss .silap plak aku g ngadu kt abah .abah lagik la dhsyat .hahaha tp aku cool down abah .aku ckp, buat bodo je, x yah bayar dulu .huhu

.tp bile dpt surat tadi, aku trpksa bayar la jugak sbb die tulis, if aku x bayar, aku x leh convo :( .pastu sep bek kt surat tu die juz ckp aku ade 1kesalahan so aku juz kene bayar rm25 :) .aku kene bayar b4 30april neh .esok aku nk soh abah buat bank draf atas name pak guard terchenta tuuuu .huhuhu :D

:) .intanurulfateha