.cekgu aishu :D


.hye kwn3 :)

.haha tetibe mood aku nk dgr lagu hindi plak .klu korang x suke, cpt3 ah kuar blog aku ekk :D .err ektuali aku TERrindu kt soang kwn aku neh .bile dgr lagu hindi, aku teringat die suke panggil aku "cikgu aishu" .die 1st guy pnggil aku cmtuu .sbb die ckp muke aku cam hindustan :D .muahahaha mcm hindustan la sgtttttt :P .errr aishu tuh kan name manje aishwarya rai .so kunun2 manje la tuh pnggil aku aishu *blush* .hahaha .tetibe cam malu gile :D

.hmm arini ari polis yg ke 202~ .so kt cni aku nk ucapkan slamat hari polis kt polis3 kt luar sane *yg bce blog aku klu ade* n especially pd abah tersayang :D sarjan 97544 baharom bin mat dain :P .huuu smoge cpt naek pngkat n naek gaji! .yahoooooooo~ :) .angah syg abah sgt3 .abah Nsem .abah baek :) :) *ayat bodek mau duet poket lebey* hehehe

.ptg tadik aku agak kebosanan kt ruma .so aku pown ngengade la nk ikut mama teman abah g balai .abah nk siapkan keje die .pehh mnyesal pown ade .bapak lame .mule2 aku lepak kt balai tuh tgk tv .tp ceta mcm busan je .aku bace la paper, makan jajan, mnum air .tp keje abah x siap3 .akhirnye 6.30pm siap jugak keje abah .so smntara abah siapkan keje, aku pown snap la pic kt balai tuuuu .gedik jap ngan mama~ .mama pown layan je aku :P .bwh neh la bukti kegedikkan aku :D

.huu pas abah siap buat keje, aku ajak mama gi beli kasut baru .satu wetex parade aku carik kasut tp xde yg brkenan .klu ade pown, size takde .kene beli kt bhgn kanak3 .ishh geram .pastu ksut kt bwh neh aku suke tp tinggi sgt plak .kang terpelecok plak .adehh mcm3 laa .hmm so last2 x jadik beli .mama ckp, on saturday nk g batu pahat plak, g summit parade or bp mall .lagik byk choice :(( .uwaaaa nk kasut baruuuuuuuuuu (T.T)

.hmm k laa .tu je aku nk ceta utk entry kali neh .byk kerja menunggu .kertas test budak aku x tanda langsung .baju x iron agik .emmm nk pakai baju kebaye oren la esok .nmpak ceria sket :) .ok all .tata salam :) .mmmwahh~ nanyte *kish*

:) .intanurulfateha