.not in da mood :(

.hye kwn3

.hmmmm ektuali arini last aku kt skola .so tahap kesedihkan aku brkurang la sket sbb smalam da nanges3 .hmmm tp arini sedey la jugak .hmm aku sbnrnye tatau nk type ape sbb mood tgh x elok .so let picture speak more than word oke~


.pic atas ni pic aku ngan budak3 drjah6 .doang yg nk amek gmbr ngan aku .so layan je laa (sori klu ayat kurang best tp aku tade mood nk describe apape) .then hari ni ade cek gigi lagi kt skola .aku smpat la g snap bbrape pic .ade gak budak drjah 1 yg nanges .takut kot dgr mesin3 utk tmpal gigi tu bunyik .hmmmm

.tp ade gak yg steady tak nanges .siap buat peace lagik kt aku .gumbire gigi doang nk kene cabut kot .hmmmm

.td aku byk mase free, so aku gi timbang berat bdan aku .hmm still 39 .ntah bile nak naek smpai 40+ .busan da tunggu .hmmm

.then gmbar atas ni gmbar terakhir planning lesson book aku sblum di hantar smule pd penyelia ptg .smalam da anta tp memandangkan rupenye aku kene dtg skola lagik tadi, so aku pegang buku tu smule smpai la waktu balik .hmm tu je kot entry utk mlm ni .babai :((

:( .intanurulfateha