.si photogedix star :)


.hye :)

.tatau nk post entry psal ape .tp cam bese la .kt skola td aku cam rajin snap gmbr budak3 .ye laa lagik 4 hari je aku ngajar skola tuhh .sbb cekgu yg aku replaced tuh dh nak naek keje smule .so aku kembali menjadi penganggur tak brape profesional smulee :((

.dlm kul1suku tu cekgu mahmud jmpe aku, soh aku relief class 1y sbb kak samida ade kursus .so aku kene relief 1period kt 1y from 1.40-2.10pm .kak samida ajar bm .bile aku msuk kelas tu, tatau plak nk soh buat ape .so aku soh la doang buat keje sndiri n if ade keje yg x siap, aku soh doang siapkan .so tgh doang buat keje tuh, aku snap la beberape pic doang :)
.lepas tuh aku ade kelas kt 3y .also 1period dr kul 2.10-2.40pm .ektuali kene g library ade reading prog (NILAM) tp doang kene check gigi plak arini .so aku ckp, x yah la g library sbb ade brp ketul je dlm kelas .yg laen tgh sibuk check n cabut gigi .so juz lepak3 je la dlm kelas .borak3 ngan doang .aku soh buat exercise dlm buku aktiviti .yg x paham, aku soh tnye aku

.then kul3.10-3.40pm aku ade kelas kt 3u plak .same gak cam 3y tadik, doang kene check gigi .huu so arini x blaja apape .merewang je la kejenyee .hurmm aritu aku ade janji ngan budak3 pmpuan nk amek gmbr same3 .sbb aritu x smpat nk amek .smpat amek dgn budak laki jew .so td aku ajak la amek gmbo skali .buat kenang2an .pasni x dpt amek gmbar n gurau3 ngan budak3 tu lagik :(( .sob sob sob

.then kul4.00-5.00pm aku ade kelas kt 3g plak .tp kt 3g aku x amek gmbar sbb doang ni kelas last skali .agak degil budak3 die .so aku kene strict sket .byk lagik yg doang x catch up .aku ade amek pic doang n dh letak dlm entry yg lepas3 .cume tadik cam x smpat jew nk amek gmbar ngan doang .x pe laa
.esok masih adee :)

.then kelas aku yg last utk arini kt 3y smule .yg kelas3 tadi tuh sume kelas english .yg ni aku kene ajar art .aku tgk kt silibus, arini aku kene ajar doang buat corak berulang brdasarkan bnde3 di sekitar kite .aku ade gak snap bebrape pic tym doang tgh buat keje .huuu :)

.ha budak kecik doang ni anta lukisan doang awal .so aku ajak la amek gmbar ngan aku .huhu .name yg tudung pink neh syuhada .aku slalu tlupe name die .so aku panggil die budak kecik .die mmg SGT kecik .huhu yg lagik soang neh hani .die ade twin .name twin die hana :)

.then budak laki doang ni pn anta awal gak .yg pkai songkok ni name die masrizal .die ketua kelas .yg lagik soang neh name die fauzi .die ni pengawas :)

.then tym doang sibuk3 melukis, aku pun snap la pic aku sndirik .ahhahaha menggedix kejap .alaa aku pun tade ape nk buat .so pe lagik, snap laa .lgpun entry lepas aku x de pon post pic aku sndirik sbb tlupe nk amek :P

.huhuhu comey kan aku? :) .ha td tym balik skola, aku kene hujannn .smpai ruma je, dh basah kuyup .cpt3 g mandi .skng neh pegi skola ujan, balik pown ujan .abes basah baju aku :(( cmne x kene flu .tp aku neh jenis susa nk demam .tp klu dh demam, mmg lmbat baek laa .tp kdng3 nk jgk dmam .nk tgk sape yg take care n risau kt aku tym tuu sbb tym aku saket la aku dpt tau sape yg btul3 syg kt aku (slaen family) .hmm ade ker?? :((

.hm..td aku ade amek pic sume budak 3yakin 1 by 1 .tym doang tgh lukis3 tuh, aku g kt stiap meja n snap pic doang .pndai gk doang posing .huhuhu .hmm nnti msti aku akan rindu doang sgt3 :((

.hmm itu je kot aku nk ceta dlm entry neh .tatau dh nk mrepek ape .tgk la if esok ade bnde besh n pic bru, aku post oke .tata salam :)

:) .intanurulfateha