.shud i cry? or shud i smile?


.huu tatau la knp pg neh aku leh plak nk nangesh tym bace msg kt fs aku .msg tuh dtg nye dr soang abg angkat aku yg aku syg sgt3 .die dh nk kawen .aku hepi sgt3 die nk kawen .yes i do but aku cam sedey die akan jd milik org .honestly aku mmg x de heart feeling lgsung kt die (cam chenta or yg sewaktu dgnnya) .aku juz syg sgt3 sbb die sgt concern kat adik die ni .ektuali aku dh kenal die sejak skola lagi .tp kiteorg lost contact .n die yg cri aku balik .isk rinduunye kt die .die baek, sgt baek .untung future wife die .kt cni aku doakan die bahagia dgn kehidupan die yg akan dtg brsama future wife die .aminnnn :)

.hmmm ektuali aku tatau nk post ape kt blog ni sbb blog ni masih baruu .aku pon x de mse sgt mengarang mcm dulu2 .skng ni pon aku sbnrnye tgh nk tanda english activity books bebudak neh .bgun tido je trus ngadap bnde tuh .tp stop jap, ngadap cmputer .huhuhu

.k la kwn .nti bebile free, aku post lg .got 2 go now .tata salamsss :)


:) .intanurulfateha