.preparation :)

.hye all :)

.aku bru balik dr geleri perabut jati kt muar .mama nk survey katil kawen utk along .insyaAllah on march nxyear along akan kawen .huuu beshnyee .aku lak yg xcited sbb aku akan jadik
pengapit die n brpasangan ngan adik tunang along si amar yg Nsem itu .huhu ;) *wink*


.name galeri neh, izan perabut .wahh siap promote lagik .x silap aku kt jalan pt bakar .aku pun bukan tau pun jalan kt muar .tau3 dah smpai .huhuhu


.sume prabut3 kt kedai tuh cantek3 n harga die pun tersgt la cantek .utk katil sahaja without meja solek n almari dah rm1800-rm3000 .so klu x de duet or bru kmpul sket jew, better sile la kmpul dr skng .huhu .ape yg beshnye, prabut3 ni nmpak mewah n halus buatan die .n kukuh la utk malam prtama (kuikuikui) .along pun dah neng2 aler dah tgk sume nye .die cam x sedia lagik .elehh alasan je tuh pdhal abg wan tade so nk bincang pun susa .tuh die asek jap3 msg je ngan tunang die tuuu .ahahha


.ha pic bwh ni plak echa sibuk nk plih prabut utk along .ahaha .x pdan kecik .echa tuh kecik lagi oke .lagi 20+ lagik bru leh kawen .jgn nk gedik ekk .ahahha


.ha tym doang sibuk2 pilih2 n survey3 prabut, aku pun ape lagik, snap pic sane sini .ahaha layannn =p


.eii cermin kt atas ni aku rse cermin ajaib la sbb aku cam nmpak gemuk plak bile amek pic ni =p or mmg aku dh gemuk ek?? .tolong laa .tolong la ckp takkkk .huhuhu


.tp kdng2 rse mmg aku cam dh gemuk .tgk je la pic kt atas ni OMG sgt tembam! =p .ha pic kt bwh ni cam comey la pulak =p huhuhu pasan plak


.ha pastu kiteorg x beli pun apape dr kedai tuh, juz survey2 .along ckp, nk angkut abg wan pegi kedai ni dulu, nk bincang2 .lgpun doang kawen lame lagik .lek luu


.then b4 balik, aku snap la satu pic ngan mama .jgn tnye knp aku x seputih mama oke! sensitif =p .klu korang tgk abah aku, u will get the answer .ahahaha :D


.pastu kiteorg pegi balai polis bakri plak .abah call soh along tolong install kan printer kt lettop die .so pegi la kejap .byk sgt report yg abah kene buat .so die cam neng2 aler sket .huhuhu .ha lupe nk ckp, pic atas ni tym dlm kete .echa dh penat n haus sbb b4 gi kedai prabut tuh, kiteorg g tanjung jap .echa maen2 buai .tp kejap sgt .so aku pun malas nk snap pic :D


.oke pic atas ni la keadaan dlm opis abah yg srabut .aku malas nk masuk .sempit pastu kang aku plak kene mara .dah la abah tgh byk keje .huu .mama pun tolong susun file2 abah tuh skali .huu

.echa ni plak sibuk kuar masuk kuar masuk opis abah .kire die ni pun mcm bos la kot .uhuhu assistant abah :D


.ha abah timbalan ketua polis balai kt balai polis bakri neh .baru je transfer cni .aritu abah kt IPD muar .x smpai sebulan kot rsenye .huhu chayok2 abah


.aku pun tatau pe motif pic ni .tp cam cntek je .mebi sbb nk tunjuk pic suar aku yg dh buruk .haha td ckin call .die ckp, kat jusco bkt raja ade sale! .brand2 yg aku slalu pkai sume tgh sale .tym aku tade duet ni la doang buat sale .ampes btul .alaa rindunyeee kt ck, kt dila, lini n kenangan2 terindah kt s.a :(( .rindu nk lepak hakim malam2 smpai kaki beku naek moto :(( .insyaAllah on march aku akan pegi s.a .afta aku abes cntract cekgu tuh, aku gi la sane .release tension .jumpe kwn3 .rindu sumenyeee :(( .shah alam, here i come

:)
.intanurulfateha