.i'll mish them dem much :(

.hye kwn3

.tergerak hati plak nk post blog arini .huhu .ari ni x de bnde besh pon sbnrnye .juz aku nk ceta pe yg aku buat dr pagi smpai la skng .huhu aku bgun pagi area kul7+ .tu pon mama kejut b4 die gi keje .mama soh tukar kan pmpers echa n buat susu die .pastu aku bantai la tido balik .pedulik hape aku .kuikuikui =p dalam kul9+ aku bangun n bukak pc .check emel, msg and testi kt fs, fb, ms, tagged, blog ni.. pastu aku start buat planning lesson .huu malam td malas nk buat so aku buat la pg tadik .dalam kul11 mama balik ruma jap .belikan aku makanan sbb aku nk g skola kul12

.kul12 aku dah siap nk g skola .arini cam terasa nk pkai baju kebaya moden .kuikuikui .asek melaram je gi skola .alaa aku kan cikgu mude so sukati la kann .ahaha .lgpun klu aku x pkai baju3 yg aku ade neh, bile lagik aku nk pakai kan kan kannnn :D haa ni pic aku b4 aku gi skola tadik .haha cam bese la .gedixxxxxxx =p



.ha aku smpai skola dalam kul12.15 .pas aku sain attendant, aku cam busan plak lepak bilik guru .so aku turun la g kantin jap .order tea o iced n makan naget 3ketul .huhu .lepak ngan cikgu zarfasyam, cikgu fazira n cikgu mahmud .aku x borak sgt ngan doang .cume ngan cikgu zarfasyam je la aku borak3 sbb pnh lepak ngan die n tgk die maen carom kt bilik spbt arituu .hmm pas mnum3 aku trus la balik bilik guru n tgk planning lesson yg aku buat utk prsediaan b4 masuk class .huuu skema x aku? hahaha

.sedey lak rsenye bile nk tinggalkan skola tuh .lg bebrp hari jew aku akan ngajar kt ctu and contract aku pon abeshhh .sedey nk tinggalkan budak3 tu even sumtym aku mara3 doang .aku mara utk kebaikan doang jugak .tp aku mara pon bukannye doang takot .saket tekak aku jerit3 .tp x pe pengalaman mengajar yg penting .huu aku msti akan rinduuuu dieorang nnti :(

.arini class aku start kul 2.10 n abesh kul 2.40pm .class 3y .x ajar apape pun sbb doang kene gi library .ade reading programme [nilam] so aku soh la doang ni bace buku kt library tuhh .then 2.40 -3.10pm aku pree and continue balik class 3u plak .oso kt library .kul3.10-3.40pm pastu rehat .tym rehat aku lepak ngan budak3 ni .makan kropok lekor same3 .dah byk kali gak aku rehat ngan doang .bukan ape .klu aku rehat ngan cikgu3 tuh, doang ceta psal anak bini laki doang .aku nk borak3 pon cam limit sket .so baek aku lepak ngan budak3 .kuikuikui .ha kt bwh nie pic tym kt library tadik ngan budak3 3y


.lepas rehat aku ade kelas english kt 3g plak .kul4-5pm .aku ajar unit III .ektuali class 3y and 3u dh khatam dah topik neh tp 3g nie lambat sket so aku slow sket ajar doang .then kul5-6pm aku ade class art kt 3y .ajar doang buat wau/layang3 .doang sgt hebat .ahaha aku pon x reti sbnrnye .aku x ajar doang punn .doang buat sndiri .ahaha gud pupils :D

.hmm lepas class aku trus balik bilik guru and kemas3 barang .lepak jap depan kipas pastuh msg3 jap ngan adam ;) huhu .syg adam .mmwah~ mmwahh~ kul630 loceng pun bunyik .sume budak3 bratur kt court tkraw n brsedia nk balikkkk .aku smpai ruma around 6.45pm .sekian shj cerite tentang skola ku yg rawk itu .huhu ;)

.busan nehh tatau nk buat ape .nk tulis blog tp tatau nk buat topic ape .any idea? .hmmm x pe la .aku nk bertapa jap .kang bile3 ade idea, aku post lagik ekkk .oke daaa~


:) .intanurulfateha