PINK LADY AGEN/DROPSHIP Wanted!!

Salam.

Hai. Lama tak update belog. Huhiii. Al-maklum lah, busy jadik super mommy, super wifey and super business woman. Tehee~ So, hari ni kite nak share rezeki dengan korang, dan bagi korang sama sama rasa manisnya rezeki berniaga. :-)



Sekarang, kite adalah SUPER STOKIS untuk satu produk supplement untuk wanita, Pink Lady - Body Perfection. Cuma dengan satu botol, anda semua wanita di luar sana boleh mendapat pelbagai manfaat,



Fungsi PinkLady

♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. 
♥️ Perapat miss 'v'. 
♥️ Mengurangkan nafsu makan. 
♥️ Menghilangkan 'mood swing'. 
♥️ Meningkatkan libido wanita. 
♥️ Meningkatkan tahap collagen. 
♥️ Meremajakan kulit. 
♥️ Melancarkan peredaran darah. 
♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. 
♥️ Mengurangkan 'period pain'. 
♥️ Mencegah 'osteoperosis'. 
♥️ Menghalang 'menopause'. 
♥️ Menstabilkan emosi.

^__^

See? 
Tak perlu risau sebab kandungan produk ni adalah
ORGANIK!!!


PINKLADY - Perfection Body

Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol.

60 kapsul makanan tambahan.
* Formula Advance


MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause.

Penggunaan yang disyorkan: 
Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional.

Awas
Jika mengandung atau menyusu, dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil.


Kualiti: Perfect
Keselamatan: Terbukti
Jaminan: 90 hari
Hasil pertama: Dari 2 minggu⁠⁠⁠⁠ :)

-----------------------

Oh ye, ni adalah produk baru. 
Baru launch 1 September 2016 lepas.

So, tak banyak saingan lagi kalau korang nak jadik 
AGEN atau DROPSHIP. 

JANGAN LEPASKAN PELUANG!!!

Ok, pada sesiapa yang berminat nak beli, nak jadi agen atau pun dropship, boleh WHATSAPP/TELEGRAM  kite di 012-7186471. Atau PM kite di Facebook PINK LADY Stokis

.
.
.
Komisyen start from RM 60 !!!!
Korang tak payah pos barang
Korang tak payah simpan barang
Cuma promote jer dekat FB/IG

Memang tu kerja korang hari hari kan?
kihkihkih.

Promote gambar sendiri tak dapat income.
Promote PinkLady dapat RM 60.
^_________^

Dok goyang kaki, layan whatsapp, layan FB, pop!! 
Duit masuk. 
Hihihiih

Ok, bye korang.
Assalamualaikum... :-)